Statute · California Government Code
Cal. Gov't Code § 11019.11 — General
Cal. Gov't Code § 11019.11
- Type
- Statute
- Source
- California Government Code
- Jurisdiction
- California
- Date
- 2023-01-01
- Current through
- Nov 2, 2026 (California Legislative Counsel)
(a) Except as provided in Section 11019.12, every state agency that requests on any written form or written publication, or through its internet website, whether a person is a veteran, shall request that information only in the following format: “Have you ever served in the United States military?”
Citator
Cal. Gov't Code § 11019.11 — General is in force in the current edition of the Code, and nothing recorded condemns it.
(a) Except as provided in Section 11019.12, every state agency that requests on any written form or written publication, or through its internet website, whether a person is a veteran, shall request that information only in the following format: “Have you ever served in the United States military?”
(b) This section shall apply only to a written form or written publication that is newly printed on or after July 1, 2014.